In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Momenteel ben ik leraar voor het vak economie bij het Assink Lyceum in Haaksbergen. De afgelopen jaren heb ik ook de vakken techniek en dienstverlening & producten gegeven.

In 2020 heb ik mijn tweedegraadsbevoegdheid economie afgerond en heb ik de module ‘Aarde, mens en milieu’ bij de Open Universiteit gevolgd. Een kennisbasis voor mijn verdieping in circulaire economie. In september 2021 ben ik gestart met de master ‘Leren en Innoveren – Teacher Leader’ (MEd). Met als doel circulaire economie een vast onderdeel in de lessen te laten zijn.

Als leraar ben je gezel en meester tegelijk.


Het initiĆ«ren en vernieuwen van ‘dingen’ daar ben ik graag mee bezig. Dat is wat ik het leukst vind om te doen. Of het nu gaat om een les, lessenserie, een module of een project. Het komt telkens terug in mijn werkzaamheden en vanuit eigen initiatief.

Een voorbeeld hiervan is het opzetten van een ‘Experience LAB‘ bij Carmel College Salland en ontwikkelen van een (online) module voor profieldeel 4 D&P.


Oh ja, … en ook vrijwilliger bij CoderDojo Deventer.

     Een leuke en leerzame manier om jongeren in contact te brengen met programmeren.

Lessen in een Micro:bit, Arduino of drone programmeren.

CoderDojo in Deventer.
Deze Dojo wordt maandelijks op zaterdagmiddag georganiseerd in de bibliotheek aan de Stromarkt 18 op 2e verdieping. Je vindt ons op het innovatieplein/makerplaats.