Triathlon

Het begon medio 2019 met een ‘weddenschap/belofte’ aan mijzelf en aan mijn partner. Ik was net begonnen met hardlopen. De afgelopen jaren kwamen zo langzaam aan de kilootjes erbij en nam de conditie af. Tijd om het anders te doen.

Het begon met de uitspraak ‘voor mijn 50-e doe ik mee aan de 1/8 triathlon van Holten’. Deze ambitie hebben we samen opgepakt. We zijn gaan zwemmen en (af en toe) fietsen. Dit laatste moet ik toch echt gaan oppakken met het voorjaar in zicht. 🙂

Ambitie of draaf ik door?

Inmiddels hebben wij ons samen ingeschreven voor de IJsselloop en de sprint-triathlon in Deventer en de 1/8 triathlon in Holten. Zodra de inschrijving voor de ‘Diepe Hel’ loop is geopend, schrijven wij ons hier voor in. De ambitie is om deze eind oktober samen te lopen.

Echter vandaag heb ik mij ook ingeschreven voor de ‘Hof van Twente triathlon’.

Het belangrijkste voor de komende maanden is zorgvuldig trainen. Een zorgvuldige afweging in activiteit en intensiviteit om geen blessure op te lopen.

ZwemmenFietsenHardlopen
De afgelopen maanden nodigde banen gezwommen bij zwembad ‘de vijf heuvels’.Afgelopen winter af en toe een keer spinnen, maar daar is het bij gebleven. Dus vanaf nu …Het hardlopen heb ik redelijk goed onderhouden en verbetert. Nu continueren en versnellen.