Triathlon (50)

Hoe de wereld er in enkele weken anders uit kan zien. De natuurwetten zijn (momenteel) de baas. De natuur ontwaakt, en dan bedoel ik de dieren en planten, uit zijn winterslaap. Het groen loopt uit van de bodem tot aan de hoogste toppen van de bomen. Nieuw leven wordt geboren in het dierenrijk. Deze cyclus gaat onverstoorbaar door.

Echter de mensheid is in rep en roer en vecht momenteel voor zijn voortbestaan. Dit doet mij denken aan de theorie van een wijs man; Charles Robert Darwin.

Maar laat ik niet hier en nu te veel filosoferen en het houden bij mijn aangepaste maatregelen. De huidige omstandigheden vragen om (gedeeltelijke) aanpassing van mijn oorspronkelijke doel; het volbrengen van de 1/8 triathlon van Holten.

Inmiddels zijn evenementen tot 1 juni 2020 verboden. Hiermee zijn de IJsselloop en sprint triathlon in Deventer definitief van de baan. Ook de Hof van Twente triathlon gaat niet door. Vooralsnog is de triathlon van Holten niet uit het programma gehaald. Echter …

Daarom een aanpassing van mijn doel.

Uiterlijk op mijn 50-e levensjaar heb ik de 1/8 triathlon van Holten volbracht.

Ondertussen blijven trainen om de conditie op peil te houden en mogelijk nog verder te verbeteren. Zwemmen zit er momenteel niet in, maar hardlopen kan en mag nog steeds. Het aantal gefietste km’s is onder de maat. Dus ik hoop maar dat we voorlopig nog naar buiten kunnen en mogen om (alleen) te fietsen.

Carpe Diem.